Om oss

Steinar Kroksæter Nordbø

 

Steinar Kroksæter Nordbø er kommunikolog, ernæringsterapeut og daglig leder på fornixklinikken
Steinar Kroksæter Nordbø er kommunikolog, ernæringsterapeut og daglig leder på Fornixklinikken.
 
Steinar er fra Lundamo i Trøndelag og født på starten av 80-tallet. Han starta jobbkarrieren i forsvaret, før det ble kommunikologi- og ernæringsutdanning.
Steinar har jobba i flere ulike kontekster siden 2007 med endring av tanke- og adferdsmønstre. Altså endring av hvordan vi tenker, føler og forholder oss til oss selv og omverden, i både fortid, nåtid og framtid.
Hvordan tankene og følelsene våre påvirker kroppen, og hvordan kroppen igjen påvirker tankene og følelsene våre (blant annet gjennom kroppens stressystemer), og hvordan dette henger sammen og kan endres, er Steinars felt.
Steinar har lang erfaring med å ha barn i alle aldre som kunder.
Han trives best med fiskestang langs ei elv med store ørreter, og sliter ellers med tidsklemma som småbarnsforeldre flest. Skulle ønske han hadde mer tid til å spille gitar og synge.
 
 

Thomas Alexander Skog

 

 Thomas Alexander Skog er funksjonellmedisinsk lege på Fornixklinikken
Thomas Alexander Skog er kommunikolog og funksjonellmedisinsk lege på Fornixklinikken.
 
Thomas er fra Oslo, og født på starten av 70-tallet. Når han ikke er på Fornixklinikken er han overlege innen diagnostikk av skader og sykdommer på nervesystemet ved Oslo Universitetssykehus.
Siden 2013 har han også utdannet seg i og jobbet med funksjonellmedisin, som er en videreutdanning for leger i USA innen livsstilsmedisin. I tillegg er han en kunnskapsrik og erfaren lege med stor interesse for naturmedisin.
Thomas ble sertifisert kommunikolog i 2015. Det er en utdanning innen blant annet adferd- og kommunikasjonsanalyse, og samtaleterapi. Han har også mastergrad i helseledelse og helseøkonomi fra Universitetet i Oslo.
Privat har Thomas tre barn, kone og to undulater. Han er multiinstrumentalist og bygger egne instrumenter. Når han ikke er hjemme, på jobb eller på brytestevne finner du han ofte til fjells med fluestang. Denne mannen trives med å bære tungt og gå langt 😊 Han er sannelig også stort sett i godt humør.
 
Steinar Kroksæter Nordbø og Thomas Alexander Skog på Fornixklinikken